ΚοινωνίαΑρχείο

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για άπορους ασθενείς συγκεντρώνει ο ΣΥΚΑΦΙΑΡ

Κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορα μέλη του τα οποία νοσούν απευθύνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων ν. Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη».

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του ο ΣΥΚΑΦΙΑΡ:

«Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους ασθενείς μας, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν με τη ασθένεια αλλά και με τη φτώχεια. Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες μας, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Ελπίζουμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία μας και κατ’ επέκταση τους συνανθρώπους μας που νοσούν, με δεδομένο ότι ο αριθμός των οικογενειών, που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους, έχει αυξηθεί δραματικά.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά στην έδρα του συλλόγου μας, στη Γούναρη 47, στο Άργος κατά τις ώρες της λειτουργίας του και συγκεκριμένα Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-13:00 και Τετάρτη 18:00-21:00.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:

• Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, Τυποποιημένα τσουρέκια, αλεύρι, είδη πρωινού, αλάτι, πιπέρι, ξύδι κ.α.

• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες κ.α.

• Είδη οικιακής χρήσης όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων κ.α.

• Χαρτικά όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες κ.α.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 2751068858 και 6946222989».