ΟικονομίαΑρχείο

Επιστρέφει στην Αργολίδα η Πελοπόννησος Expo

Η επιχειρηματικότητα, η γαστρονομία, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η τεχνολογία και η ψυχαγωγία πρωταγωνίστησαν και στη φετινή «Πελοπόννησος Expo». Επισκέπτες «πλημμύρισαν» τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και γιόρτασαν για μία ακόμα χρονιά τον θεσμό της Πελοποννήσου.

Με πάνω από 30.000 επισκέπτες, η Έκθεση ξεπέρασε τον πήχη της επισκεψιμότητας, εδραιώνοντας τη δυναμική της.

Τα δύο συνέδρια για τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή τομέα με διακεκριμένους εισηγητές τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Με ενθουσιασμό έζησαν οι συμμετέχοντες και τη «μαγεία» του καφέ και του κρασιού στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Την ελληνική επιχειρηματικότητα από άκρου εις άκρον παρουσίασαν με επιτυχία οι εκθέτες που συμμετείχαν υπό την «ομπρέλα» των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου. Η μεγάλη γιορτή της Πελοποννήσου κορυφώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με εκδηλώσεις και happenings εκθετών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκαν περίπου 220 b2b επιχειρηματικές συναντήσεις, μεταξύ εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων από τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Κύπρο και τις Η.Π.Α με επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

Φώτης Δαμούλος

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος ανακοίνωσε πως η Επιμελητηριακή Έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2020» θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα:

«Ο θεσμός αυτός θα πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους (Επιμελητήρια, Περιφέρεια, Δήμους) για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια περίοπτη θέση τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζοντας την έκθεση ,για άλλη μια φορά είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή συμμετέχοντας με 500 τμ. αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι αυτά που λέμε ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ. 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στους εκθέτες μας για τη στήριξή τους και ραντεβού του χρόνου όλοι στην Αργολίδα».