ΚοινωνίαΑρχείο

Ο Καχριμάνης βάζει σε τάξη τη ΔΕΥΑΝ

Στην άμεση αποκατάσταση της βλάβης που παρουσιάστηκε σε αγωγό ύδρευσης της οδού Μπουμπουλίνας προέβησαν συνεργεία της ΔΕΥΑΝ, σήμερα το πρωί. 

Ο Καχριμάνης βάζει σε τάξη τη ΔΕΥΑΝ

Ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης σε μια προσπάθεια να βάλει σε τάξη τα πράγματα, προχωρά σε σειρά παρεμβάσεων, εν όψει χειμώνα αλλά και με ορίζοντα το μέλλον.  

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται επίσης πως σχετικά με τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις, τα συνεργεία της επι μηνιαίας βάσης για όλο το χρόνο αλλά και συχνότερα τη χειμερινή περίοδο προβαίνουν σε σχολαστική συντήρηση των φρεατίων ομβρίων της πόλης. 

Ο Καχριμάνης βάζει σε τάξη τη ΔΕΥΑΝ

Μάλιστα, με σοβαρό προγραμματισμό εδώ και δύο μήνες τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. έχουν επέμβει στα λεγόμενα «επικίνδυνα σημεία».

Αυτό πιστοποιείται και από το γεγονός ότι παρά την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών δεν παρατηρήθηκε σημαντικό πρόβλημα στην απορροή των ομβρίων υδάτων στις οδούς της πόλης. 

Η ΔΕΥΑΝ τονίζει ότι στην αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού θέματος, δηλαδή των πλημμυρών, συνεργάζεται και με τους δημότες οι οποίοι «ζουν» το πρόβλημα και αρκετές φορές οι υποδείξεις τους είναι καθοριστικές.

Για το λόγο αυτό και στα πλαίσια του δίαυλου επικοινωνίας που επιθυμεί η ΔΕΥΑΝ να αναπτύξει, καλεί τους πολίτες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της, (www.deyan.gr) ή να τηλεφωνούν στα 2752028976, 2752024167 και να υποδεικνύουν τα σημεία που πρέπει να υπάρξει επέμβαση.