ΕκδηλώσειςΑρχείο

Εκείνος, Εκείνη και το μπριτζ

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα πολιτισμού (Σταϊκοπούλου 52),  ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ) και οι Εκδόσεις S.O.A.P. θα παρουσιάσουν το έργο της Ράνιας Καραΐσκου.

Είναι το πρώτο έργο της συγγραφέως αν και υπάρχει η υποψία ότι η Ράνια θα συνεχίσει την δημιουργία της.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο Γιώργος Κόνδης, ο Πρόεδρος του Ομίλου αγωνιστικού μπριτζ Αργολίδας Τάσος Δράσσας, ο συγγραφέας και εκδότης Αντώνης Παπαϊωάννου και η φιλόλογος Αργυρώ Παρασκευά.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσουν με την ανάγνωση μικρών αποσπασμάτων του μυθιστορήματος η Ντίνα Καλογεροπούλου και ο Στέλιος Καρατάσος.

Η Ράνια Καραΐσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στ΄ Ανάπλι. Ίσως για κάποιους από τους Αναπλιώτες να είναι και ο μόνος λόγος για την παρουσία τους στην παρουσίαση του πρώτου της μυθιστορήματος… ίσως και όχι… αφού η Ράνια με την πηγαία γλώσσα, μας ΄΄αναγκάζει΄΄ να τρυπήσουμε το χώρο της μυθιστοριογραφίας, να ΄΄φωτίσουμε΄΄ τις σκοτεινές γωνιές της πόλης μας και να την ακολουθήσουμε σε μια ατέρμονη σειρά εικόνων και συναισθημάτων.