ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

ΈΚΤΑΚΤΟ. Συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω το Γιάννη Τσαμαδό (Pics)

Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Τσαμαδός και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Ο κος Τσαμαδός συνελήφθη πριν περάσει το αυτόφορο, μετά από καταγγελία του πρώην δημάρχου Δημήτρη Σφυρή, για σοβαρή υποβάθμιση και ρύπανση του περιβάλλοντος, αλλά και για παράνομη διαδικασία συγκέντρωσης και μεταφοράς απορριμμάτων στον εσωτερικό χώρο των αποθηκών στη θέση Αυλώνα.

ΈΚΤΑΚΤΟ. Συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω το Γιάννη Τσαμαδό (Pics)

Τον κο Τσαμαδό επισκέφθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος τονίζει:

«Τιμή μου και καμάρι μου να συλλαμβάνομαι γιατί προσπαθώ να προστατεύσω την υγεία των δημοτών μας και την εικόνα του δήμου μας! Μετά από καταγγελία του πρώην Δημάρχου κ. Σφυρή σήμερα συνελήφθηκα με την διαδικασία του αυτοφώρου, επειδή φόρτωνα απορρίμματα για να τα μεταφέρω σε γειτονικό Δήμο, που μας εξυπηρετεί μετά το κλείσιμο του πράσινου (μαύρου) σημείου που είχε δημιουργήσει ο κ. Σφυρης επί θητείας του και έκλεισε μετά από παραλήψεις του και με υπαιτιότητα του».

Το θέμα αναμένεται να προκαλέσει έντονο πολιτικό παρασκήνιο στην Ερμιονίδα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται τόσο η τοποθέτηση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Σφυρή, όσο και του νυν δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Γιατί συνελήφθη ο αντιδήμαρχος – Τί λέει η καταγγελία – Τί απαντά ο ίδιος

Να σημειωθεί ότι ο κος Τσαμαδός είναι αντιδήμαρχος Ερμιονίδας και έχει την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας, του Περιβάλλοντος. 

Παράλληλα ανοίγει και πάλι το σοβαρό πρόβλημα των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα, που παραμένει άλυτο.

ΈΚΤΑΚΤΟ. Συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω το Γιάννη Τσαμαδό (Pics)