ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Διαψεύδει ο Πετσέλης την κατάθεση για μεταφορά των σκουπιδιών της Ερμιονίδας στο Άργος

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από τον Αντιδήμαρχο Άργους – Μυκηνών Χρήστο Πετσέλη, η κατάθεση του μάρτυρα που έστειλε στο αυτόφωρο τον αντιδήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Τσαμαδό, στο σκέλος που αναφέρει ότι τα σκουπίδια της Ερμιονίδας μεταφέρονται στο Άργος.

Διαψεύδει ο Πετσέλης την κατάθεση για μεταφορά των σκουπιδιών της Ερμιονίδας στο Άργος

Ο κος Πετσέλης, με ανακοίνωσή του τονίζει: 

«Λόγω αναληθών δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν αναγκάζομαι ως αρμόδιος αντιδήμαρχος στο θέμα καθαριότητας  να διαψεύσω κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται για μεταφορά σκουπιδιών από την Ερμιονίδα στο Άργος.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών αναμένει την ολοκλήρωση του εργοστασίου για την διαχείριση των απορριμμάτων στη θέση Γκριμάρια και δεν εμπλέκεται σε καμία υπόθεση τέτοιου είδους». 

Το θέμα αποκτά πλέον άλλες διαστάσεις, αφού η κατάθεση του αντιδημάρχου Άργους – Μυκηνών δίνει διαφορετική διάσταση στο θέμα και δημιουργεί νέα ερωτηματικά. Αποστάσεις για την καταγγελία και ερωτήματα είχε εκφράσει και ο anagnostis.org σε σχετικό δημοσίευμα θέτοντας το ερώτημα: «Αληθεύουν ή όχι όλα αυτά;», και προσθέτοντας:
«Έχει βάση  η μαρτυρία – κατάθεση στην αστυνομία του Κρανιδίου ή αφορά μια προσωπική κόντρα μεταξύ αυτοδιοικητικών στην Ερμιονίδα; Αν αληθεύουν όλα αυτά, πως γίνονται κάτω από την μύτη της ίδιας της αστυνομίας σε έναν δρόμο μήκους 80 χιλιομέτρων που περνά από Κρανίδι, Λυγουριό, Ναύπλιο, για να καταλήξει στο Άργος;
Πώς έχει στηθεί με ομερτά μια τέτοια παράνομη επιχειρηματική δραστηριότητα, με ένα πέπλο σιγής και με τα στραβά μάτια των αρχών;»