ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Επίθεση Αναγνωσταρά σε Κωστούρο για το γηροκομείο:

Αναφορικά με τις τελευταίες τοποθετήσεις για το γηροκομείο Ναυπλίου από πλευράς δημάρχου, προέδρου και μελών του Δ.Σ., σχολιάζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του:

«Λίγες ημέρες μετά την προσπάθεια του κ. Κωστούρου, να μεταθέσει στις πλάτες μου την ευθύνη εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για το γηροκομείο, και άρχισαν να αποκαλύπτονται οι πραγματικές του προθέσεις, δικαιώνοντας βέβαια όσα είπα για τη φυγομαχία του και την προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών σε άλλους!

Ισχυρίζεται ο κ. Κωστούρος ότι δίνει οδηγίες στο διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου δεν τις ακολουθούν ή του κάνουν αντιπολίτευση, ή αυτοπροβάλλονται!

Αυτός ήταν και ο αρχικός του στόχος: Να βάλει άλλους σε θέσεις ευθύνης και αυτός να ασκεί κριτική επειδή δεν βρίσκουν λύση! Αν βρουν λύση θα ισχυριστεί: «Εγώ τους κατεύθυνα». Αν δεν βρουν λύση τότε θα ισχυριστεί οτι αποδείχθηκαν ανίκανοι… Μονά, ζυγά δικά του!

Επιτέλους κ. Κωστούρο! Αναλάβετε ο ίδιος ως Πρόεδρος το ίδρυμα, δώστε λύση και θα σας απευθύνουμε δημόσια τα εύσημα. Πάψτε να παίζετε στις πλάτες άλλων και ιδιαίτερα των τροφίμων του Γηροκομείου μας!»