ΚοινωνίαΑρχείο

Αγωγές κατά του Γηροκομείου, ερήμην του!

Τελικά τί συμβαίνει στο γηροκομείο Ναυπλίου; Το νέο διοικητικό συμβούλιο διοικεί το ίδρυμα ή όχι; Η δήλωση του Ταμία Μάνου Περράκη, ότι χθες συζητήθηκαν αγωγές εργαζόμενης χωρίς να έχει ιδέα το ΔΣ και χωρίς να παραστούν τα μέλη του στο δικαστήριο, δημιουργεί απορίες που χρίζουν απαντήσεων. 

Όπως σημειώνει ο κ. Περράκης: «Συζητήθηκαν δύο Αγωγές, αρκετών χιλιάδων Ευρώ, εργαζόμενης κατά του Γηροκομείου ερήμην του Ιδρύματος. Κανείς δεν ενημέρωσε τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την Αγωγή, ώστε να παρασταθούν ο Πρόεδρος ή ένας από τους δύο Δικηγόρους του Συμβουλίου, να ζητήσουν έστω μια αναβολή».

Και συμπληρώνει ο ταμίας του Ιδρύματος: «Αδιανόητα πράγματα και από την άλλη ο Δήμαρχος να μας λέει ότι, “Όποιος φάκελος η απόφαση ζητήθηκε δόθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τα οικονομικά στοιχεία βρίσκονταν στη διάθεση όλων εδώ και καιρό”… Ζητήσαμε από την αρχή τις δικαστικές εκκρεμότητες και δε μας δόθηκε τίποτα -απόδειξη η σημερινή άγνοια των Αγωγών- αλλά και για τα οικονομικά στοιχεία, ούτε ένα χαρτί, ένα έγγραφο δεν μου έχει δοθεί… Ένα ένα, διαφάνεια, όλα στο φως…».