ΡεπορτάζΑρχείο

Πως κάηκαν τα δύο αδέρφια την παγωμένη νύχτα

Θλίψη επικρατεί στην Πυργέλλα του Δήμου Άργους – Μυκηνών μετά την πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή σε δύο αδέρφια, που βρέθηκαν απανθρακωμένα από τους πυροσβέστες μέσα στο σπίτι τους.

Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο σημείο επιχείρησαν δώδεκα πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Πως κάηκαν τα δύο αδέρφια την παγωμένη νύχτα

Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε τον θάνατο των δύο ηλικιωμένων μέσω Twitter το μεσημέρι.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως έχει εντοπιστεί μακάβριο εύρημα εντός του σπιτιού, καθώς τα μέλη της Πυροσβεστικής βρήκαν υπολείμματα οστών, όμως δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ταυτοποίησης.

Τα δύο αδέρφια προσπαθούσαν να γλιτώσουν, κάτι που προκύπτει και από το ότι βρέθηκαν σε διπλανό δωμάτιο και όχι στα κρεβάτια τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήταν κατάκοιτη και ο αδερφός προσπάθησε να την σώσει. Όμως η μοίρα τους επεφύλασσε το πιο τραγικό τέλος.

Πως κάηκαν τα δύο αδέρφια την παγωμένη νύχτα

Το σπίτι ήταν καλά προφυλαγμένο εξωτερικά με κάλυψη αλουμινίου στα παράθυρα, καθώς τα δύο αδέλφια είχαν πέσει θύματα κλοπή στο παρελθόν. Από την πυρκαγιά κατέρρευσε η ξύλινη σκεπή, αλλά και η εσωτερική ξύλινη σκάλα του σπιτιού.

Μαρτυρίες από το σημείο αναφέρουν ότι η φωτιά ξέσπασε πιθανόν από τζάκι ή άλλη συσκευή θέρμανσης.

Διαβάστε Ακόμα: Κάηκαν ζωντανά δύο αδέρφια στην Πυργέλλα (Pics)