ΚοινωνίαΑρχείο

Παίρνουν πίσω το 10ευρο για το ΚΑΠΗ Ναυπλίου

Ανακαλείται με εντολή του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου η απόφαση για αύξηση 100% της ετήσιας εγγραφής του ΚΑΠΗ Ναυπλίου. Οι εγγραφές θα γίνονται πλέον με την παλιά τιμή των 5 ευρώ.

Τα 10 ευρώ που αποφάσισε να επιβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας να ανακοινώνει: «Δεδομένου ότι οι συντάξεις μας συνεχίζουν, είτε άμεσα είτε έμμεσα, να μειώνονται, ζητάμε την αναθεώρηση της απόφασης» αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή προς το Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Ναυπλίου».

Για τυπικούς λόγους δεν έχει υπογραφεί ακόμα η απόφαση που ανακαλεί την προηγούμενη, ωστόσο από το ΚΑΠΗ ήδη ενημερώνουν ότι οι εγγραφές θα γίνονται με την παλιά τιμή. Να σημειωθεί ότι η θεώρηση της Κάρτας είναι απαραίτητη για την συμμετοχή των μελών στις διάφορες εκδηλώσεις του Κ.Α.Π.Η., για την παροχή Φυσικοθεραπείας, και την συνταγογράφηση.

Μάλιστα το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας με νέα ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τους συνταξιούχους που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του σωματείου αναφορικά με το θέμα της αύξησης της συνδρομής στο Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου με αποτέλεσμα την λύση του προβλήματος.

Επίσης απευθύνεται κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδήλωση-συζήτηση για το ασφαλιστικό-συνταξιουχικό την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, στο Άργος.