Site icon Αρχείο anagnostis.org

Φουντώνουν οι αντιδράσεις για την κεραία κινητής δίπλα στο 3ο Δημοτικό Άργους

3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6/2, στις 12:30, η προγραμματισμένη συνάντηση για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους.

Στη συνάντηση παρέστησαν πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου, κάτοικοι της περιοχής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους Μυκηνών, εκπρόσωποι των βουλευτών Γιάννη Ανδριανού και Ανδρέα Πουλά, ενώ τηλεφωνικά δήλωσαν την παρουσία τους τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος όσο και ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας.

Γενική ήταν η απαίτηση ότι η λειτουργία της κεραίας πρέπει να σταματήσει άμεσα και σ’ αυτό δήλωσαν ότι θα συμβάλλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στην αδειοδότηση της εν λόγω κεραίας.

Από τη συνέλευση εκλέχτηκε συντονιστική επιτροπή η οποία θα συντονίσει τις περεταίρω ενέργειες. Από αύριο ξεκινά η διερεύνηση του φακέλου της αδειοδότησης. Θα ελεγχθεί η νομιμότητα και αρτιότητα όλων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί, όπως επισημαίνει ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Μουσταΐρας, ο οποίος συγκάλεσε και την σύσκεψη.

Αύριο Παρασκευή, γονείς και κηδεμόνες θα βρίσκονται έξω από το σχολείο για διαμαρτυρία.

Διαβάστε Ακόμα: Κεραία κινητής τηλεφωνίας μια ανάσα από σχολείο, ξεσηκώνει γονείς και δασκάλους στο Άργος

Exit mobile version