ΚοινωνίαΑρχείο

Κεραία κινητής τηλεφωνίας μια ανάσα από σχολείο, ξεσηκώνει γονείς και δασκάλους στο Άργος

Αναστάτωση επικρατεί στην σχολική κοινότητα του 3ου Δημοτικού Άργους λόγω μια κεραίας κινητής τηλεφωνίας που έχει τοποθετηθεί σε πολύ κοντινή από σταση από το σχολείο.

Για το θέμα ενημερώνει ο ίδιος ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Μουσταΐρας που καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών σε συνάντηση προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω ενέργειες.

Να σημειωθεί πως ήδη ανάλογη εγκατάσταση και μάλιστα καμουφλαρισμένη, έχει εντοπιστεί σε ταράτσα οικοδομής στην οδό Τημένου στο Άργος, δίπλα σε άλλα σχολεία και σε μια περιοχή αρκετά πυκνοκατοικημένη. Σε αυτή την περίπτωση οι κάτοικοι αντέδρασαν δυναμικά με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία θα εκδικαστεί στις 12 Φεβρουαρίου. Εκτός από τους φόβους που προκαλεί η ακτινοβολία της, οι καταγγέλοντες δηλώνουν πως λόγω παρεμβολών δεν έχουν σήμα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς οι τηλεοράσεις!

Κεραία κινητής τηλεφωνίας 3ο Δημοτικό Άργους

Σημειώνει ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους:

«Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε από την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας που έχει τοποθετηθεί κοντά σε άλλο σχολείο της πόλης μας, ενημερώθηκα ότι παρόμοια εγκατάσταση υπάρχει κοντά και στο δικό μας σχολείο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://keraies.eett.gr/getDetails.php.

Σας καλώ σε συνάντηση την Πέμπτη 6/2/2020 το πρωί και ώρα 12:30 προκειμένου να ενημερωθείτε και να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω ενέργειες».

Καμουφλαρισμένη κεραία κινητής στο Άργος, δίπλα σε σχολεία, προκαλεί παρεμβολές στις τηλεοράσεις