ΚοινωνίαΑρχείο

Προτεραιότητα στην κάλυψη προσωπικού

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, έγινε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας (ΙΣΑ) συνάντηση με τη διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας κα Μαρία Σαρίδη και τον αναπληρωτή διοικητή της Ν.Μ. Ναυπλίου κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο, έπειτα από πρόσκληση του ΙΣΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος κ. Κατσαρός Κωνσταντίνος, ο αντιπρόεδρος κ. Κοκκινόπουλος Παντελής και ο γραμματέας κ. Δωροβίνης Γεώργιος.

Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πνεύμα καλής διάθεσης και συνεργασίας, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν τις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τη λύση των προβλημάτων και δόθηκε προτεραιότητα στην κάλυψη προσωπικού. Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε να υπάρξει τακτική επικοινωνία και να προγραμματιστούν κοινές δράσεις που στόχο θα έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και Δημόσιας Υγείας.

«Ο ΙΣΑ με την εμπειρία και τις γνώσεις του, θα σταθεί δίπλα στο ιατρικό προσωπικό και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες της νέας Διοίκησης που αποσκοπούν στη βελτίωση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες μας» σημειώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας.