ΕλλάδαΑρχείο

…και ξαφνικά μείναμε χωρίς τρένο!

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί από σήμερα το πρωί, σε όλους τους πολίτες που χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους τρένα και προαστιακό. Αιφνιδιαστικά στις στις 6:30 το πρωί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι «λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Ετσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός». 

Το νέο ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία αφού η χθεσινή ανακοίνωση μιλούσε για κανονική πραγματοποίηση όλων των δρομολογίων και οι επιβάτες όπως ήταν λογικό πιάστηκαν απροετοίμαστοι!

Το κυριότερο δε, ήταν ότι οι περισσότεροι ενημερώθηκαν για την απρόβλεπτη εξέλιξη μόνο όταν έφτασαν στις αποβάθρες των συρμών και μάλιστα δια στόματος υπαλλήλων και άλλων οργισμένων επιβατών!

Ο Φίλιππος Τσαλίδης Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, απέδωσε την απεργία στον προαστιακό σε αιφνιδιαστική κατάληψη στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη. Οπως είπε μηχανοδηγοί και συνοδοί τρένων ήταν στη θέση τους…