ΑθλητισμόςΑρχείο

Ποιοι δεν σέβονται τον Πανναυπλιακό;

Την στήριξή του στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Χάρης Αντωνιάδης εκφράζει ο πρώην πρόεδρος του Πανναυπλιακού Γιώργος Ψυχογιός ενόψει και της επερχόμενης κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα ρίχνει τα βέλη του σε αυτούς που -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- «αδικούν την ιστορική ομάδα και δεν την σέβονται», χρησιμοποιώντας την ως «πεδίο προσωπικών συμφερόντων ή πολιτικών επιδιώξεων».

Αναλυτικά η δήλωση Ψυχογιού:

«Θέλω να δηλώσω την στήριξή μου στην προσπάθεια που κάνει ο Χάρης Αντωνιάδης και η διοικούσα επιτροπή, για να σταθεί στα πόδια του αξιοπρεπώς ο Πανναυπλιακός.

Ως πρώην πρόεδρος αλλά και φίλαθλος του Πανναυπλιακού, δεν μπορώ να μην είμαι απέναντι σε όποιους αδικούν την ιστορική ομάδα και δεν την σέβονται.

Η ομάδα του Πανναυπλιακού δεν μπορεί να είναι πεδίο προσωπικών συμφερόντων ή πολιτικών επιδιώξεων.

Και καλό είναι, εκείνοι που ζουν από το ποδόσφαιρο να μην απειλούν αυτούς που πληρώνουν για το ποδόσφαιρο! Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Καλώ κι εγώ από την μεριά μου, όσους αγωνιούν για την πορεία του Πανναυπλιακού και τον αγαπούν, να βρεθούν την Τετάρτη στην Γ.Σ. και να στηρίξουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Χ.Αντωνιάδης».