ΚοινωνίαΑρχείο

Δρομολογείται ορεινό αθλητικό κέντρο στο Φενεό

Στα άμεσα σχέδια του δήμου Σικυωνίων φαίνεται ότι βρίσκεται η κατασκευή και λειτουργία αθλητικού κέντρου στο Φενεό. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δελτίο τύπου ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, στις άμεσες προτεραιότητες του σχεδιασμού αθλητικών υποδομών του δήμου Σικυωνίων βρίσκεται η μελέτη και χρηματοδότηση αθλητικού κέντρου στην περιοχή του Φενεού. 

Το αθλητικό κέντρο αυτό προβλέπεται ότι θα καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες προετοιμασίας και προπόνησης μεγάλων ομάδων και θα αποτελεί ένα σύνολο Αθλητικών Υποδομών κατασκευασμένο με βάση διεθνή πρότυπα, το οποίο θα γίνει πόλος έλξης για την προετοιμασία μεμονωμένων αθλητών και συλλόγων ακόμη κι από το εξωτερικό. 

Οι ανακοινώσεις για τα σχέδια του δήμου στην ανάπτυξη ορεινού αθλητικού κέντρου στο Φενεό έρχονται σε συνέχεια των διαδοχικών χρηματοδοτήσεων του σταδίου ολυμπιακών προδιαγραφών στο Κιάτο και δύο γηπέδων ορεινότερα στις Κοινότητες Κρυονερίου και Ασπροκάμπου. 

Με σύνολο χρηματοδοτήσεων που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, ο δήμαρχος Σικυωνίων δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τόσο τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΒΟΠΕ κ. Νίκο Παπαβασιλείου, όσο και τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Χρίστο Δήμα για τη συμβολή τους στην εξασφάλιση των απαιτούμενων χρηματοδοτήσεων των έργων.