ΚοινωνίαΑρχείο

Θηρία εκσκαφείς του Ελληνικού στρατού έπιασαν δουλειά στον Ίναχο (Pics)

Χωματουργικά μηχανήματα και προσωπικό του Σώματος του Στρατού Ξηράς βρίσκονται ήδη στον ποταμό Ίναχο του Δήμου Άργους – Μυκηνών για τον απαραίτητο καθαρισμό των ρεμάτων με σκοπό να συμβάλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Μέχρι σήμερα έχει ήδη καθαριστεί μέρος του χειμάρρου της Πάνιτσας από το ύψος της περιοχής Διπόταμου Ινάχου και τα μηχανήματα κατευθύνονται προς την περιοχή της Νέας Κίου.

Χωματουργικά του στρατού εργασίες Αργολίδα

Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας απελευθερώνουν από εχθές τόνους λάσπης, φερτά υλικά και απορρίμματα από τις κοίτες των ποταμών.

Γίνεται επίσης προσπάθεια παραμονής των μηχανημάτων για μεγαλύτερο από διάστημα των 5 ημερών που παραχωρήθηκαν, προκειμένου να μπορέσει να καθαριστεί ένα μεγάλο μέρος των ρεμάτων που παρουσιάζουν προβλήματα.

Χωματουργικά του στρατού εργασίες Αργολίδα

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος διαβεβαιώνει όλους τους Αργολιδείς ότι οι υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας βρίσκονται συνεχώς σε επαγρύπνηση για επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, είναι πανέτοιμοι και μεριμνούν πρώτα για τις ζωές και την υγεία των πολιτών και ύστερα για την προστασία της περιουσίας τους.

«Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και εγώ θεωρούμε βεβαίως υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για την ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, ώστε να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν καθώς και για τη συνδρομή και την πολύ σημαντική βοήθεια που προσφέρουν αλλά και για την άψογη συνεργασία», σημειώνει ο Γ. Μαλτέζος.

Χωματουργικά του στρατού εργασίες Αργολίδα