ΚοινωνίαΑρχείο

Κλείνουν τα σχολεία σε Βόχα και Κιάτο!

Οι δήμαρχοι Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος με ανακοινώσεις προέβησαν στο κλείσιμο των σχολείων στις περιοχές τους για τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 προκειμένου να διενεργηθούν προληπτικές απολυμάνσεις. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Βέλου-Βόχας αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Α΄θμιας Εκπαίδευσης  (νηπιαγωγεία & δημοτικά σχολεία) του Δήμου Βέλου Βόχας, την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, για απολύμανση των σχολείων λόγω πρόληψης εξάπλωσης ιογενών λοιμώξεων.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες απολυμάνσεις στα σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια δεν χρειάστηκε να κλείσουν διότι μεσολάβησε η αργία της Καθαράς Δευτέρας. 

Στο δήμο Σικυωνίων η ανακοίνωση του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου αναφέρει ότι τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ΟΛΑ τα ΣΧΟΛΕΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ προκειμένου να πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση.