ΠολιτισμόςΑρχείο

Ο ΔΟΠΠΑΤ καλεί συλλόγους και ομάδες σε συστράτευση κατά του κορωνοϊού

Κάλεσμα προς τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, των εθελοντικών ομάδων, καθώς και στους προέδρους και τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων και των αθλητικών ομάδων απευθύνει με επιστολή της η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ζητώντας τους να προσφέρουν στις κοινωνικές δομές του Δήμου, στην προσπάθεια που κάνουν να συνδράμουν σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΟΠΠΑΤ

Όπως σημειώνει η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ:

«Αγαπητοί πρόεδροι και μέλη των τοπικών διαμερισμάτων και ενοτήτων, αγαπητοί πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων, των πολιτιστικών φορέων και σωματείων, των αθλητικών σωματείων και εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ναυπλιέων , στέλνοντάς σας τις ευχές μας για υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, σας καλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, οι οποίες ήδη λειτουργούν με εντατικούς ρυθμούς για τη βοήθεια και την προστασία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

Θα σας σταλούν περαιτέρω οδηγίες από το Δήμο και τις κοινωνικές δομές, όσον αφορά την οργάνωση και τη λειτουργία γενικότερα.

Όλοι μας, έχουμε δείξει μέχρι σήμερα και τη διάθεση και την αποτελεσματικότητα σε πολλά με την αγαστή συνεργασία μας .

Ήδη ο Επιμορφωτικός Σύλλογος της Αγίας Τριάδας , οικειοθελώς από χθες βράδυ δήλωσε πως τα μέλη του συλλόγου είναι στη διάθεση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια !

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ ή στα τηλέφωνα του ΔΟΠΠΑΤ 2752099085, 2752027153 προκειμένου να συντονιστούμε και συγχρονιστούμε με τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ του Δήμου.

Ας δείξουμε και τώρα πόσο πάνω απ όλα είναι ο άνθρωπος και πως όλοι μαζί μπορούμε.

Μένουμε σπίτι , αλλά είμαστε εδώ για όλους».