ΚοινωνίαΑρχείο

Γιατί ο Δήμος Άργους – Μυκηνών πρέπει να τιμήσει τον Τσιόδρα

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας θα πρέπει να είναι ο πρώτος άνθρωπος που πρέπει να τιμηθεί από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και την Π.Ε. Αργολίδας, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα. 

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο Τάσσος Χειβιδόπουλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει αυτό. Μεταξύ αυτών είναι η καταγωγή του παππού του από ορεινό Νεοχώρι του πρώην Δήμου Λυρκείας.

Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Πόλη Ξανά»:

«Σίγουρα είναι ο άνθρωπος που έχει σημαδέψει με την παρουσία του τις ημέρες του κορωνοιού. Εξαίρετος επιστήμονας , ήρεμος , σοβαρός , γαλήνιος ανθρωπος μας δίνει την πιο αξιόπιστη πληροφόρηση καθημερινά. Σίγουρα ο αντι-σταρ γιατρός που χρειαζόμαστε όλοι μας στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Αυτός θα πρέπει να είναι κι ο πρώτος άνθρωπος που θα τιμήσει ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, όταν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που ανεβάζει με την ηρεμία του και την επιστημονική του προσέγγιση καθημερινά την ψυχολογία μας, έλκει καταγωγή από το Ορεινό Νεοχώρι της Αργολίδας από όπου καταγόταν ο παππούς του.

Τιμή μας».