ΚοινωνίαΑρχείο

40 + 2 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στη νότια Πελοπόννησο

Με νέο προσωπικό ενισχύεται το Νοσοκομείο Μολάων, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης 2 υπαλλήλων στο Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό τμήμα, με σκοπό την άμεση βελτίωση της παροχής υπηρεσιών στους κατοίκους της περιοχής. Επιπρόσθετα, έχουν πραγματοποιηθεί και δρομολογηθεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πρόσληψη επιπλέον ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού! 

Επίσης, με 40 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό ενισχύονται τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Την είδηση έδωσε με δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, ο οποίος ανέφερε αναλυτικά: 

«Ενημερωθήκαμε ότι μετά την ολοκλήρωση της μοριοδότησης του λοιπού επικουρικού προσωπικού (οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο site της 6ης ΥΠΕ) μας δόθηκε και η έγκριση για την πρόσληψη 40 Νοσηλευτών-τριών (Καλαμάτας-Κυπαρισσίας). Τις επόμενες μέρες αναλαμβάνουν εργασία.
Ωστόσο συνεχίζονται οι προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση σε λοιπό επικουρικό προσωπικό σε άλλες ειδικότητες στα δυο Νοσοκομείο μας. Υπάρχουν ανάγκες.
Για την πρόσληψη σε ιατρικό προσωπικό ελπίζουμε να έχουμε νεότερα μέσα στην εβδομάδα».