ΕλλάδαΑρχείο

Μέχρι πότε παρατείνεται το λουκέτο στις εκκλησίες – Χάλασαν σε όλους τα υδραυλικά στα εξοχικά τους!

Παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 11 Απριλίου, μόνο όμως για τα καταστήματα που παραμένουν κλειστά, καθώς «τα υπόλοιπα θα παραμένουν ανοιχτά όπως σήμερα με τα επιβεβλημένα μέτρα προστασίας», ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσης δίνεται παράταση και στην αναστολή λειτουργίας και των λατρευτικών χώρων μέχρι και τις 11 Απριλίου, εξαιρώντας τη διαδικτυακή μετάδοση από ίδιο μέσο και με το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας.

Παράταση της απαγόρευσης λόγω κορωνοϊού. Τί λέει η απόφαση, ποιούς αφορά και μέχρι πότε ισχύει

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε επίσης αυστηρή προειδοποίηση προς τους πολίτες που επιχειρούν να αψηφήσουν τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας που επιβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.

«Είναι πολύ σημαντικό όλοι να αφήσουμε τις δικαιολογίες. Υπήρχε μία έξαρση τηλεφώνων από συμπολίτες που ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ εφευρετικότητας. Την Παρασκευή χάλασαν σε όλους τα υδραυλικά στα εξοχικά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τους εκδρομείς του Πάσχα ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως «Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων», καθώς η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει έξοδο πολιτών προς τα χωριά τους ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας.