ΟικονομίαΑρχείο

Γκιολής: Στηρίζουμε την Ελληνική Επιχειρηματικότητα

«Στην δύσκολη περίοδο όπου διανύουμε, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε – με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας – να συνεχίζουμε τη ροή του εμπορίου προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής κατά την επίσκεψή του χθες Δευτέρα 6 Μαρτίου στην εταιρεία Logifert ΕΠΕ στην Κυρά Βρύση Κορινθίας. 

Logifert

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των logistic με ειδίκευση στη διαμετακομιση αγροτικών εφοδίων, ομογενοποίηση και συσκευασία λιπασμάτων και λοιπών εμπορευμάτων.

Ο κ. Γκιολής κατά την επίσκεψή του τόνισε πώς «δίπλα σε κάθε επιχείρηση που καταφέρνει να συντηρήσει το πρότερο ιστορικό της, χωρίς απολύσεις αλλά και με την σωστή μορφή παραγωγής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και η ΠΕ Κορινθίας συνεχίζουν και στέκονται κοντά τους, προκειμένου η Ελληνική Επιχειρηματικότητα όχι μόνο ν αντέξει αλλά και να είναι ένα από τα σκαλοπάτια βοηθείας όπου χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας».

Logifert

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Γιώργο Μπερνάρδο, ως έναν δυνατό επιχειρηματία καθώς και τον ευχαρίστησε προσωπικά. «Η χώρα μας, ο νομός Κορινθίας αγωνίζεται με κάθε τρόπο κ σε κάθε επίπεδο ώστε να βγούμε δυνατότεροι όλοι μας».