ΡεπορτάζΑρχείο

Σοκαριστικό τροχαίο στη Καλαμάτα: Ένας νεκρός και σοβαρά τραυματίας ο διοικητής του νοσοκομείου

Τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον σοβαρό τραυματισμό του διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργου Μπέζου προκάλεσε η σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων σήμερα το μεσημέρι στην Καλαμάτα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, γύρω στις 11:30 το πρωί στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών κοντά στον κόμβο του αυτοκινητοδρόμου συγκρούστηκαν δύο οχήματα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ηλικιωμένου οδηγου. Οδηγός στο άλλο αυτοκίνητο, με κρατικές πινακίδες, ήταν ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος, ο οποίος μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου που προΐσταται με τραύματα στο πόδι και τη λεκάνη, και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του Νοσοκομείου κατευθυνόταν προς Μεγαλόπολη και η σύγκρουση σημειώθηκε όταν ο ηλικιωμένος οδηγός που έχασε τη ζωή του, βγήκε στην Εθνική από παράδρομο.

Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαμάτας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον Γιώργο Μπέζο, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μετά το τροχαίο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που ποστάρει το best-tv.gr:

 

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ.