ΚόσμοςΑρχείο

Αγοράσατε πάρα πολύ χαρτί υγείας και δεν έχετε τι να το κάνετε;

Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα. Όταν ψωνίζετε στο σούπερ μάρκετ, τα ράφια είναι κενά – χωρίς αλεύρι, χωρίς ρολό κουζίνας και πάνω απ ‘όλα δεν χαρτί υγείας. Όλα χάθηκαν λόγω των αγορών των κουφιοκέφαλων.

Αλλά τι συμβαίνει όταν οι κουφιοκέφαλοι συνειδητοποιούν ότι δεν χρειάζονται καθόλου τα σωρευμένα προϊόντα; Ο επικεφαλής μιας αυστραλιανής αλυσίδας σούπερ μάρκετ έχει βίωσε ένα περίεργο περιστατικό. Όπως μεταδίδει το γερμανικό περιοδικό “FOCUS”:

Ο John-Paul Drake, επικεφαλής της αυστραλιανής αλυσίδας σούπερ μάρκετ “Drakes”, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube που κυκλοφορεί τώρα στο διαδίκτυο. Σε αυτό περιγράφει μια κατάσταση που βίωσε στο κατάστημα (οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να δουν το βίντεο εδώ)

Ένας πελάτης προσπάθησε να ανταλλάξει χαρτί υγείας. Και όχι μόνο ένα πακέτο. Όχι, 150 συσκευασίες χαρτιού τουαλέτας με 32 ρολά το καθένα. Αυτό είναι 4800 ρόλοι.

Επιπλέον, ο κουφιοκέφαλος ήθελε να επιστρέψει 150 συσκευασίες απολυμαντικού 1 λίτρου.
 «Του έδειξα το μεσαίο δάχτυλο»  λέει στην κάμερα ο  επικεφαλής της αυστραλιανής αλυσίδας σούπερ μάρκετ “Drakes” και σηματοδοτώντας σαφώς την άρνησή του να το παραλάβει και συνέχισε:
 «Αν όλοι αγόραζαν μόνο τα πράγματα που χρειάζονταν σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλα θα ήταν καλά. Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που συσσωρεύουν και αγοράζουν προϊόντα που δεν θα χρειαστούν ποτέ».