ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πώς είδε τη σύσκεψη στο Κρανίδι ο Νίκας

Εκδόθηκε η πρώτη ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη σύσκεψη στην οποία αποφασίστηκε να τεθεί υπό μερική καραντίνα η Ερμιονίδα.

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας αναρτήθηκε η παρακάτω λιτή ανακοίνωση:

Ευρύτατη σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου, αυτή την ώρα, στο Κρανίδι, σχετικά με κρούσματα του κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε δομή φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών η οποία λειτουργεί σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.
Στη σύσκεψη, παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, μετέχουν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, άλλα στελέχη της Περιφέρειας, ο γενικός γραμματέας υποδοχής αιτούντων άσυλο, Μανώλης Λογοθέτης, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος
Ηδη στην περιοχή πρόκειται να εγκατασταθεί πολυπληθές κλιμάκιο γιατρών από τον ΕΟΔΥ, όπως και στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καραντίνα στην Ερμιονίδα και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί
 

Παράλληλα στη σελίδα του στο facebook, ο Παναγιώτης Νίκας ανάρτησε τις παρακάτω φωτογραφίες και τόνισε:

Ευρύτατη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Κρανίδι, σχετικά με κρούσματα του κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε δομή φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών η οποία λειτουργεί σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.