ΑθλητισμόςΑρχείο

Κορωνοϊός και αθλητισμός: Η Ράλλη ενημερώθηκε από Αυγενάκη, Χαρδαλιά, Μαυρωτά

Τρίωρη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, με την υγειονομική επιτροπή του υπουργείου και με αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αρμόδιοι των αθλητικών χώρων και θεμάτων, όλων των Δήμων της χώρας σχετικά με το σχέδιο και το καινούριο πνεύμα επαναφοράς της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αφού προηγήθηκαν οι σχετικές τοποθετήσεις και οδηγίες των ειδικών, ακούστηκαν οι απόψεις όλων και τέθηκαν απ όλους ερωτήματα και προβληματισμοί.

Όπως ειπώθηκε η μετάβαση στην κανονικότητα θα γίνεται με μικρά και ελεγχόμενα βήματα, εξετάζοντας τους κανόνες ανάλογα το άθλημα.

Από πλευράς του Δήμου Ναυπλιέων στη σύσκεψη συμμετείχε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η οποία αναφέρει: «Επίσημη ανακοίνωση του υφυπουργού θα υπάρξει αύριο το απόγευμα και λαμβάνοντας ο κάθε Δήμος τα ανάλογα πρωτόκολλα και τα δικά του δεδομένα, θα προβούμε κι εμείς σε κάθε ενέργεια, που κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη, με αυτονόητη τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

 

Ειδικότερες ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ναυπλιέων θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες από το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.