ΟικονομίαΑρχείο

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό θέλουν και οι εστιάτορες της Πελοποννήσου

Να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό επιδιώκουν εκπρόσωποι των καταστημάτων εστίασης από όλη την Πελοπόννησο, συνυπογράφοντας σχετικό αίτημα μαζί με άλλους συναδέλφους τους από όλη την Ελλάδα.

Οι 35, συνολικά, Σύλλογοι και Ενώσεις των καταστημάτων εστίασης από όλη τη χώρα ζητούν να συνομιλήσουν διαδικτυακά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μετά και από την ανακοίνωση των υγειονομικών περιορισμών κατά τη λειτουργία των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

Η σχετική ανακοίνωση την οποία υπογράφουν σημειώνει χαρακτηριστικά: «η ανακοίνωση των υγειονοµικών περιορισµών υπολειτουργίας των καταστηµάτων εστίασης και η διαχρονική στοχοποίηση του κλάδου, κάνει επιτακτική την πραγµατοποίηση τηλεδιάσκεψης µε τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, µε εκπροσώπους χιλιάδων καταστηµάτων εστίασης από όλη την χώρα».

Ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην τηλεδιάσκεψη προτείνεται ο Ζαγάκος Ανδρέας από την Καλαμάτα, ο οποίος είναι εκλεγμένο μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Οι Σύλλογοι-Ενώσεις ή Σωματεία που εκπροσωπούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι: 

  • Σύλλογος Καφεστιατόρων ΑΡΚΑΔΙΑΣ
  • Πρωτοβουλία Καταστηµάτων Εστίασης ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
  • Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. Σωµατείο Επαγγελµατιών Γαστρονοµίας Εστίασης & Συµποσίου Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  • Σύλλογος Καταστηµαταρχών Εστίασης και Αναψυχής ΑΡΓΟΥΣ
  • Σύλλογος Εστίασης ΝΑΥΠΛΙΟΥ