ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Θα κλείσουν τις γούβες σε Αγία Τριάδα, αλλά και στην Ασίνη

Έπιασαν τόπο οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής του πρώην δήμου Μιδέας για τις γούβες και τα μπαλώματα στους δρόμους της περιοχής, που σπάνε τα αυτοκίνητά τους.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος υπέγραψε την προκήρυξη διαγωνισμού για ασφαλτοστρώσεις δημοτικών δρόμων, τόσο στο δημοτικό διαμέρισμα Μιδέας, όσο και στην Ασίνη.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20/05/2020 ημέρα Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισμού στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Ναυπλιέων, ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε  72.999,30 € συμπ/νου του Φ.Π.Α. 24%, με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές κατοίκων, όσοι κινούνται στην περιοχή τρέμουν στην ιδέα μην σπάσουν – στην καλύτερη των περιπτώσεων – τα αμορτισέρ των αυτοκινήτων τους. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, σύμφωνα με τους κατοίκους, έχουν γίνει και ατυχήματα.