ΡεπορτάζΑρχείο

Βρήκαν τον μπελά τους λίγο πριν την άρση των μέτρων

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται από το αστυνομικό προσωπικό, σε όλη την περιφέρεια της Πελοποννήσου, για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου χθες (9.5.2020), συνελήφθησαν στην περιφέρεια μας, δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατά τους αστυνομικούς έλεγχους, διαπιστώθηκε οι ανωτέρω να λειτουργούν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Να σημειωθεί πως χθες το πρωί έγιναν δυο προσαγωγές στο κέντρο του Άργους γιατί δεν είχαν τοποθετήσει κορδέλα στον χώρο που είχαν τα τραπεζοκαθίσματά τους στην Πλατεία, με αποτέλεσμα πελάτες που είχαν πάρει να πιούν έναν καφέ σε πλαστικό να κάτσουν σε αυτά με δική τους απόφαση και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους καταστηματάρχες.

Στο δελτίο τύπου της αστυνομίας δεν διευκρινίζεται πάντως αν πρόκειται γι’ αυτές τις δύο ειδικές περιπτώσεις ή για κάποιες άλλες.