ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Νέος αντιδήμαρχος στο δήμο Κορινθίων

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος  με απόφασή του, ανέθεσε καθήκοντα αντιδημάρχου στο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Πνοή Δημιουργίας» κ.Γιάννη Καρασάββα. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών στο δήμο Κορινθίων και καλύπτει μια από τις 3 κενές θέσεις αντιδημάρχων.

Ο κ. Γιάννης Καρασάββας ορίζεται ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού και προστασίας των ζώων και του μεταβιβάζονται οι παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες: 

Α) της Υπηρεσίας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, όπως αυτές αναλυτικά αναγράφονται άρθρο 11 παρ. 4 εδάφιο 2 του ΟΕΥ, καθώς και στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων και 
Β) της τήρησης των ρυθμίσεων που αφορούν στα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και στην προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση και την χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4039/2012, όπως ισχύει, όπως αυτές αναλυτικά αναγράφονται στο άρθρο 13 παρ. 1 εδάφιο 2 του ΟΕΥ καθώς στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.