ΡεπορτάζΑρχείο

Ραντεβού με τ’ άστρα στην παραλία του Ναυπλίου!

Στα σκοτάδια ήταν βυθισμένο μεγάλο μέρος της παραλίας Ναυπλίου το Σαββατόβραδο με αρκετό κόσμο να είναι αναγκασμένος να κάνει τη βόλτα του με πολύ χαμηλό ή και ανύπαρκτο φωτισμό σε κάποια σημεία, χωρίς να υπάρχει κάποια διακοπή στην ηλεκτροδότηση της πόλης.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως από το ύψος της Πλατείας Φιλελλήνων μέχρι και το Ηλιοστάσιο, όπου σχεδόν όλοι οι φανοστάτες είτε έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, είτε δεν άναψαν καθόλου για κάποιον λόγο. Και όλο αυτό το σκηνικό πήγαινε ασορτί με το Μπούρτζι που και αυτό τις τελευταίες εβδομάδες μένει σβηστό.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν περίπου στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου, όπου το πολυσύχναστο παραλιακό μέτωπο είχε πάρει φωτιά από κόσμο κάθε ηλικίας, με πολλά παιδιά μεταξύ αυτών.

Στα … φανερά και πάλι ο περίπατος στην παραλία του Ναυπλίου

Ο Δήμος Ναυπλιέων πάντως φαίνεται πως έχει διαπιστώσει το πρόβλημα με την εικόνα της πόλης τις νυχτερινές ώρες και γι’ αυτό ανέθεσε φωτοτεχνική μελέτη για έξι συγκεκριμένους χώρους. Αυτή θα αφορά το Πάρκο Κολοκοτρώνη, την Πλατεία Συντάγματος, το Δημαρχείο, τον Ανδριάντα του Στάικου Σταικόπουλου, τον Ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια και το Λιοντάρι των Βαυαρών. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο θα γίνει και με τις λάμπες της παραλίας για να μην… σκουντουφλάει ο κόσμος που περνάει από κει το βράδυ.