ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Που θα απλωθούν πετσέτες και που ξαπλώστρες;

Οι δήμοι εφαρμόζοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις καθόρισαν τις προϋποθέσεις που θα τοποθετηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες στους δήμους τους. Τι γίνεται όμως με εκείνους που δεν θα επιλέξουν να καθίσουν σε χώρους που τους εκμεταλλεύονται οι επιχειρηματίες;

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος μιλώντας σήμερα το πρωί σε αθηναϊκό κανάλι τόνισε ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και υπομονετικοί, ωστόσο αυτό που θα ζήσει ο κόσμος στις παραλίες θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει. «Η αναψυχή δε θα είναι με τον ίδιο τρόπο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφερόμενος στο αν είναι έτοιμοι οι επιχειρηματίες υπογράμμισε ότι «Αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο είναι η καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους πολίτες».

Αν εξαιρέσει κανείς τον δήμαρχο Γλυφάδας που προνόησε να τοποθετηθούν σε απόσταση 10 μέτρων οι ομπρέλες ώστε να μείνει χώρος για όσους επιλέγουν να ξαπλώσουν στην άμμο με την πετσέτα τους, κανείς άλλος από το πάνελ δεν αναφέρθηκε στους πολίτες που δεν θα θελήσουν να ξαπλώσουν στις ξαπλώστρες των επιχειρηματιών, αν υπάρχει πρόβλεψη ελεύθερου χώρου.