ΚοινωνίαΑρχείο

Σκουπιδότοπο έκαναν τα Ίρια

Σε σκουπιδότοπο είχαν μετατρέψει την περιοχή «Γωνία», μετά το λιμάνι των Ιρίων κάποιοι πολίτες, αγνοώντας τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου, ο οποίος είναι σαφής για το τι πρέπει να γίνεται με τα ογκώδη απορρίμματα.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιρίων Αδριανός Καλλιάνος κινητοποιήθηκε και καθάρισε τον χώρο. Παράλληλα κάνει έκκληση στους συντοπίτες του να τηρούν τα προβλεπόμενα, τονίζοντας με λύπη του πως η κατάσταση έχει ξεφύγει: «Είναι απαράδεκτο να θελουμε να δημιουργήσουμε χωματερή στο ίδιο μας το χωριό εκεί που θελουμε να διεκδικήσουμε και να φτιάξουμε γήπεδο για τα παιδιά μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος των Ιρίων:

«Καθαρισμός στην περιοχή ΓΩΝΙΑ από τα ογκώδη. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ξανά ενημερώσω ότι απαγορεύονται τα νάιλον, φελιζόλ, και λάστιχα ποτίσματος στους χώρους που έχουν οριστεί από τον Δήμο (κοντέινερ ) για την εναπόθεση των ογκωδών. Ο κάθε καλλιεργητής είναι υποχρεωμένος για αυτοδιαχείριση των υλικών αυτών.

Οι παραβάτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον κανονισμό καθαριότητας του Δημου Ναυπλιέων.

Δυστυχώς λυπάμαι που το λέω αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι απαράδεκτο να θελουμε να δημιουργήσουμε χωματερή στο ίδιο μας το χωριό εκεί που θελουμε να διεκδικήσουμε και να φτιάξουμε γήπεδο για τα παιδιά μας!!»