ΠολιτισμόςΑρχείο

Ναύπλιο – Κωνσταντινούπολη πάνω σε ένα μπουκάλι

Χιλιάδες χιλιόμετρα θα μπορούσε κάνεις να καλύψει με τα άδεια μπουκάλια νερού που καταναλώνουν Ναυπλιείς και επισκέπτες κατ’ έτος.

Τα νούμερα της ανακύκλωσης μας αφυπνίζουν.

Περισσότερα στον Έντυπο Αναγνώστη της Πέμπτης.

 

 

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στην διανομή εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ αποφάσισε τις προηγούμενες εβδομάδες να παρέχει δωρεάν την ανάγνωση της Έντυπης Έκδοσης σε όλους τους αναγνώστες του, από κινητές συσκευές και PC, μέσω της ψηφιοποιημένης της μορφής.

Πλέον ομαλοποιήθηκε η διανομή και οι συνδρομητές θα βρίσκουν στην θυρίδα τους την εφημερίδα, ενώ παράλληλα θα διατίθεται για αγορά στα σημεία διανομής τύπου.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ INTERNET

ΜΟΝΟ ΜΕ 45 ΕΥΡΩ για έναν ολόκληρο χρόνο, έρχεται ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στην πόρτα σου (ισχύει εντός Ελλάδας)

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου», είναι εβδομαδιαία εφημερίδα της Αργολίδας. Κυκλοφορεί ανελλιπώς από το Σεπτέμβριο 1997, κάθε Πέμπτη, σε συνδρομητές μέσω ΕΛ.ΤΑ. και στα περίπτερα μέσω του Αθηναϊκού πρακτορείου διανομής τύπου «ΑΛΕΑΤΥΠΟΣ».  

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου» διαθέτοντας έμπειρο επιτελείο μόνιμων επαγγελματιών ή έκτακτων συνεργατών έχει ποικίλη ύλη, και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Σε κάθε φύλλο υπάρχουν έρευνες και ειδικές σελίδες για τη γυναίκα, το παιδί, ιατρικά θέματα, ιστορικά κείμενα, αρθρογραφία.