ΨυχαγωγίαΑρχείο

Aπολαμβάνουν καθηλωμένοι το Ναύπλιο μέσω Netflix

Μια πασίγνωστη και πολύ επιτυχημένη Νοτιοκορεάτικη σειρά που προβάλλεται σε όλον τον κόσμο, επέλεξε για τα γυρίσματά της το Ναύπλιο, με τη συμμετοχή και αρκετών ντόπιων ηθοποιών.

Το διάσημο Κορεάτικο τηλεοπτικό σήριαλ K-Drama “Chocolate”, προβάλλεται διεθνώς μέσω της πασίγνωστης συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix και διαθέτει φανατικό κοινό, ιδιαίτερα στις χώρες της Νοτιανατολικής Ασίας.

Όπως σημείωσε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Σπηλιώτης, επικεφαλής της εταιρίας παραγωγής και υποστήριξης θεαμάτων Προσκήνιο: «Πρόκειται για ένα σήριαλ με πολύ μεγάλη τηλεθέαση. Οι παραγωγοί πληρώνουν καλά, δίνουν περισσότερα από όσα δίνουν στην Ελλάδα. Το Chocolate είναι μια σειρά που διαφημίζει το Ναύπλιο και την Ελλάδα. Πρόκειται για μια πολύ ευτυχή συγκυρία».

Τα κορεατικά δράματα είναι δημοφιλή παγκοσμίως, εν μέρει εξαιτίας της εξάπλωσης της κορεατικής λαϊκής κουλτούρας. Τα K-Dramas είναι διαδεδομένα σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν αντίκτυπο σε πολλές χώρες.

Για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τα επεισόδια του “Chocolate” μπορεί να το κάνει μέσω της πλατφόρμας Netflix, εφόσον είναι συνδρομητής.

Δείτε το teaser της σειράς: