ΚοινωνίαΑρχείο

Μαγικό ραβδάκι μεταμόρφωσε τα νέα γραφεία των «Δεσμών Αίματος» στους Μύλους (Pics)

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» γνωστοποιεί τη μεταφορά των γραφείων του από τη Νέα Κίο Άργους στην Τοπική Κοινότητα Μύλων του Δήμου Άργους – Μυκηνών και συγκεκριμένα στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μύλων. 

Η νέα ταχυδρομική διεύθυνση είναι:
ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ – ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τ.Θ. Ε48
Τ.Κ. 21250 Μύλοι Άργους
Αργολίδα 

 

Χάρη στο μεράκι και την προσπάθεια των μελών του Συλλόγου, κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρόνο να μεταμορφώσουν τα νέα τους γραφεία σε ένα φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο, διακοσμώντας τα με αναφορές στην αξία του εθελοντισμού, στις δράσεις και τις διακρίσεις που έχει λάβει από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. 

 

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι «Δεσμοί Αίματος»:

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο Μύλων, τον κ. Κωσταντίνο Τσιώρο για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς και όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι με τις δωρεές τους μας έδωσαν την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τη διαμόρφωση των νέων μας γραφείων. Συγκεκριμένα την εταιρεία Δ. Δημοπάνας για τη δωρεά των χρωμάτων, την εταιρεία Μ. Πίκουλης & Σια ΕΕ για τη δωρεά μίας πόρτας και τέλος τους κ. Παναγιώτη Μπράτη και υδραυλικό κ. Ιωάννη Μπερτζελέτο υδραυλικό για την προσωπική τους εργασία. 

Λόγω των περιορισμών που ισχύουν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας δεν έχει ακόμα καταστεί δυνατό να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια του νέου μας χώρου, θα επανέλθουμε ωστόσο με νεότερη ανακοίνωση μας όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν».