ΟικονομίαΑρχείο

Ένα νησιωτικό «κάστρο» αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ

Προς πώληση βρίσκεται μία εντυπωσιακή βίλα στις Σπέτσες, στην τιμή των 16 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πωλητήριο του γραφείου Sotheby’s International Realty.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο με μαγευτική θέα στη θάλασσα, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της περιοχής και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το παλιό λιμάνι.

Το Cavo Sereno, όπως ονομάζεται, είναι ένα πολυτελέστατο ακίνητο 844 τ.μ. που μοιάζει με κάστρο και βρίσκεται σε μία έκταση 35.000 τ.μ., η οποία δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας και ηρεμίας, ενώ «διασφαλίζει» την ιδιωτικότητα των ενοίκων της.

Η Sotheby’s International Realty παρουσιάζει το ακίνητο ως νησιωτικό «κάστρο» με 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και 1 τουαλέτα, το οποίο, όπως αναφέρεται, αποτελεί «ιδανική» επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού, καθώς το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κελάρι που υποστηρίζει τόσο την αποθήκευση 12.000 φιαλών κρασιού, όσο και ειδικό χώρο για βαρέλια.

Στον εξωτερικό χώρο, εκτός από τις μεγάλες εκτάσεις στις οποίες μπορεί να περιηγηθεί κανείς, το ακίνητο περιλαμβάνει δύο ιδιωτικές αποβάθρες για σκάφη, ενώ οι ένοικοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο ιδιωτικές και απομονωμένες παραλίες, καθώς και πλούσιους μεσογειακούς κήπους. 

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μία εντυπωσιακή πισίνα και ειδικά διαμορφωμένες βεράντες, όπως και μία κεντρική εξωτερική τραπεζαρία. 

Όπως αναφέρεται στην αγγελία πώλησης ο ένοικος μπορεί να παράγει το δικό του λάδι, εκμεταλλευόμενος τα περισσότερα από 700 ελαιόδεντρα, ενώ αν θέλει να παράγει τον δικό του οίνο, μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κλήματα ποικιλίας Merlot που διαθέτει το κτήμα.

Δείτε φωτογραφίες της βίλας εδώ.