ΠολιτικήΑρχείο

Ύμνοι Ανδριανού για Νίκα με φόντο το φυσικό αέριο

Στην συμβολή του Παναγιώτη Νίκα αναφορικά με τις τελευταίες θετικές εξελίξεις για το φυσικό αέριο στη Πελοπόννησο αναφέρεται ο Γιάννης Ανδριανός, δηλώνοντας τα εξής:

«Στην απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς τη σχετική Ερώτηση που είχα καταθέσει στη Βουλή με θέμα το χρονοδιάγραμμα σύνδεσης της Αργολίδας και της Πελοποννήσου στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου υπογραμμίζεται η καθοριστική συμβολή του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ‘Ο νέος Περιφερειάρχης έχει προβλέψει 20 εκατ. ευρώ για αυτό το έργο και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να είναι διαθέσιμη η χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ μέχρι το Σεπτέμβριο’.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Νίκα γιατί με την κίνηση αυτή δίνει ένα πλεονέκτημα στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο για τη σύνδεση με το φυσικό αέριο, και να τονίσω για μια ακόμη φορά πως όλοι μας, από τη θέση του και με τις δυνάμεις του ο καθένας, οφείλουμε να συμβάλλουμε ενεργά για τη διασφάλιση των έργων υποδομής που χρειάζεται ο τόπος μας».