ΠολιτισμόςΑρχείο

Το πρωτοποριακό App που προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία ξενάγησης στην Αρχαία Επίδαυρο

To Audio Tour Guide είναι η νέα εφαρμογή για Android και σύντομα και για iOS που δημιούργησε ο Τάσος Κρέτσης από την Επίδαυρο

Τώρα, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας από το Play Store. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία περιοδείας στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου.

 

Ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης με αφορμή την κυκλοφορία του app δήλωσε:

Ένας δημότης μας προχωρά με την τεχνολογία ενα βήμα παραπάνω! Σε εποχές οικονομικής και υγειονομικής κρίσης ένα νέο προϊόν που καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες του ταξιδιώτη, περνα στα χέρια μας!

 

Λίγα λόγια για την εφαρμογή:

Κατεβάστε την εφαρμογή και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία ξενάγησης και ένα ταξίδι στην αρχαία ιστορία και τα μνημεία της.

Η Audio Tour Guide Experiences σας ξεναγεί μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 7 διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, ρώσικα).

Μπορείτε να απολαύσετε έναν ήρεμο περίπατο στα αξιοθέατα και να περιηγηθείτε ξεκούραστα με τον προσωπικό σας ακουστικό-ξεναγό. Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι τα κείμενα της ξενάγησης έχουν συνταχθεί από διπλωματούχο ξεναγό. Σκοπός της Audio Tour Guide Experiences είναι να παρέχει ένα άρτιο ακουστικό υλικό για να μην σας λείψει τίποτα σε σχέση με μία ξενάγηση φυσικού προσώπου.

Ακόμα και αν δεν διαθέτετε ακουστικά για να ακούσετε την ξενάγηση μας, μπορείτε ακόμα να βιώσετε αυτή τη διαφορετική εμπειρία ξενάγησης μέσα από τα κείμενα μας, τα οποία διατίθενται μαζί με το ακουστικό υλικό, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Κλείστε τα δεδομένα/wifi κατά τη διάρκεια της ξενάγησης σας και απολαύστε μία ξεχωριστή εμπειρία, χωρίς επιπλέον πιθανές χρεώσεις.

Ξεναγηθείτε μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, έχοντας ελευθερία κινήσεων. Διαλέξτε έναν ήρωα-μυθικό πρόσωπο για ξεναγό και ζήστε το ταξίδι στην αρχαιότητα.

Γνωρίστε και ενημερωθείτε για όλα τα ιστορικά σημεία της περιοχής που επισκέπτεστε, πέρα από τον αρχαιολογικό χώρο της ξενάγησης. Ανακαλύψτε την ευρύτερη περιοχή και την εξέλιξη της μέσα στο χρόνο.