ΚοινωνίαΑρχείο

Γλύφει τα σπίτια η φωτιά στις Κεγχριές

Μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στις Κεγχριές Κορινθίας μαίνεται μέχρι αυτή την ώρα. Για την προστασία των κατοίκων και κατασκηνωτών έχουν εκκενωθεί 3 οικισμοί καθώς και πολιτική και στρατιωτική κατασκήνωση. 

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές Πυροσβεστικές Δυνάμεις. Ειδικότερα, κινητοποιήθηκαν 37 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων, 2 Α/Φ και 3 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ. Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκλεισε το ένα ρεύμα στην Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου από τη φωτιά. Σπεύδει στο σημείο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Παρών από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος
 

Η θολούρα από τη φωτιά έχει σκεπάσει την Αργολίδα και ο ήλιος στο Ναύπλιο είναι ορατός πίσω από τα κόκκινα σύννεφα της κάπνας!

Η φωτιά βρίσκεται κοντά στο στρατόπεδο, όπου είναι αποθηκευμένα πυρομαχικά του Στρατού. Μέσα στο χώρο του στρατοπέδου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. 

Φώτο: korinthostv.gr