ΚοινωνίαΑρχείο

Ο δήμαρχος Σικυωνίων στη φωτιά της ανατολικής Κορινθίας

Σε μια δύσκολη στιγμή για τον δήμο Κορινθίων και όλη την ανατολική Κορινθία ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος. Φόρτωσε το αυτοκίνητο με εμφιαλωμένα νερά και πήγε στον τόπο της καταστροφής, στάθηκε στην άκρη του δρόμου και σαν εθελοντής και εργάτης μαζί μοίρασε νερά σε πυροσβέστες και εθελοντές ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο τους. 

Σταματόπουλος νερό

Χθες το απόγευμα τον συνέλαβε η κάμερα στο Γαλατάκι, τη Ντράσσα και τις Κεχριές μαζί με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Δομετίου να δίνουν νερά στα πυροσβεστικά οχήματα που περνούσαν από την περιοχή. Εκεί τον έπιασε η κάμερα του korinthostv.gr και κατάφερε να του αποσπάσει σύντομες δηλώσεις, στις οποίες σημείωσε πώς ο δήμος Σικυωνίων κάνει ό,τι μπορεί με τη διάθεση μηχανημάτων, οχημάτων, νερού, τροφίμων κλπ για να συμπαρασταθεί στις δοκιμαζόμενες περιοχές, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πυροσβεστικής που τους κάλεσε να μείνουν μακριά από τις εστίες πυρκαγιάς αλλά σε επιφυλακή. 

Σταματόπουλος νερό

Ο δήμαρχος Σικυωνίων λίγη ώρα αργότερα στην ίδια περιοχή βρέθηκε και σε μία άλλη επιχείρηση: Την αλλαγή λάστιχου στο όχημα του φωτογράφου Βασίλη Ψωμά. Γονάτισε και βοήθησε τον γνωστό φωτογράφο που είχε μείνει στη μέση του δρόμου από λάστιχο, απλός απέριττος και ουσιαστικός όπως πάντα!