ΨυχαγωγίαΑρχείο

Γάτος εισέβαλε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, έκανε την ανάγκη του και έφυγε σαν κύριος (Pics)

Ένα περιστατικό που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο …Αισχύλος συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, λίγο πριν αρχίσει η παράσταση «Πέρσες» του Δημήτρη Λιγνάδη, με πρωταγωνίστρια την Λυδία Κονιόρδου.  

Είναι μόλις η πρώτη μέρα από τις τρεις που παίχτηκε η τραγωδία του 472 π.Χ., την οποία ανέβασε το Εθνικό Θέατρο, και ξαφνικά ένας απρόσμενος επισκέπτης κάνει την εμφάνισή του:

«Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου προχθές. Τα φώτα ανάβουν στην σκηνή επικρατεί ησυχία και η παράσταση είναι έτοιμη να αρχίσει. Ο εν λόγω γάταρος εμφανίζεται από την δεξιά πύλη (κύριος) διασχίζει την σκηνή και ενώ η μουσική ξεκινά ρίχνει ένα επικό (στην κυριολεξία) κατούρημα εντός του κέντρου για να πάει καλά το έργο μιας και ήταν η πρεμιέρα ?! Νομίζω όλοι καταλάβαμε ποιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτή τη φορά!»

 

Τελικά το ποδαρικό του γάτου αποδείχθηκε γούρικο, αφού η παράσταση άρεσε, ενώ δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι Έλληνες που έσπευσαν για να την απολαύσουν. Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Σωτήρης Τσιόδρας και πολλοί ακόμη.