ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ο Mr Coca Cola στο Τολό με την υπερπολυτελή θαλαμηγό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων

Διακοπές στα Ελληνικά νησιά αλλά και στην Πελοπόννησο κάνει ο Μεξικανός μεγαλομέτοχος της Coca Cola Bruce Grossman με το mega Yacht “Forever One”, το οποίο κόστισε στον ιδιοκτήτη του 40 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα Κυριακή 9/8 το εντυπωσιακό σκάφος εθεάθη στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Τολό.

Όπως έγραψε ο Βασίλης Τριάντης για το kedenews.gr, το σκάφος βρίσκεται ανάμεσα στις νησίδες Ρόμβη και Δασκαλιό στο Τολό προερχόμενο από το Κυπαρίσσι Λακωνίας.

Το mega Yacht “Forever One” του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία είναι ένα βραβευμένο για το design του σκάφος με μήκος 55 μέτρα και πλάτος 10,50. Κατασκευάστηκε στην Ιταλία το 2014 και χάρη στην δίδυμη 3512 C Caterpillar μηχανή του, φτάνει την τελική ταχύτητα 16 κόμβων.

Έχει σημαία των νησιών Κέιμαν ενώ το όνομα είναι αφιέρωση του πάμπλουτου Μεξικανού στη σύζυγό του. Το πλοίο σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας σκαφών Horacio Bozzo υπό την επίβλεψη της εταιρείας Camper Nicholson International του Fernando Nicholson. 

Ο Mεξικανός Mr Coca Cola είχε στην κατοχή του πριν από το “Forever One” αρκετά σκάφη, αφού αρέσκεται να ταξιδεύει συχνά μαζί με την γυναίκα του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, ενώ συνηθίζει να περνάει πολλές ώρες την ημέρα στο σκάφος αυτό.