ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊος: Δωρεάν προαιρετικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις της Αργολίδας

Η 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας μέσω της ΚΟΜΥ Αργολίδας, πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό.

Στα πλαίσια των παραπάνω ελέγχων, οι εγγεγραμμένες επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Αργολίδας, εάν το επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν το προσωπικό και τα στελέχη τους σε εξέταση επιχρίσματος ανωτέρου αναπνευστικού για PCR. Επιδημιολογικά προέχουν οι επιχειρήσεις με έκθεση του προσωπικού τους στο κοινό όπως τουριστικές επιχειρήσεις, εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης, supermarket, επιχειρήσεις τροφίμων κ.λ.π.

Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς επιχειρήσεων για την πραγματοποίηση των σχετικών ελέγχων, θα πρέπει αυτές να αποστείλουν τα στοιχεία τους και του προσωπικού τους (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ,κινητό τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από δύο κινητές μονάδες στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος (οδός Κορίνθου 23), τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 από τις 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Ο έλεγχος είναι δωρεάν και προαιρετικός.