ΡεπορτάζΑρχείο

Αθηνά Οικονομάκου: Ταξίδι στα Κύθηρα! (pics)

Ξεκουράζεται στα Κύθηρα η Αθηνά Οικονομάκου τις τελευταίες μέρες με τον σύζυγό της! Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε για λίγο το σπίτι της στο Γύθειο και τον μονάκριβο γιο της Μάξιμο, για να απολαύσει μερικές στιγμές ξεκούρασης και ανεμελιάς με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην Νότια Ελλάδα.

Οικονομάκου

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια μικρή απόδραση μόνο για δύο, με σκοπό να γιορτάσει την επέτειο των επτά χρόνων σχέσης στο ήρεμο νησάκι. Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν tour γύρω από τα Κύθηρα με σκάφος, με την Αθηνά Οικονομάκου να μοιράζεται στα social media τα μαγικά τοπία που αντίκρισε και τις εντυπωσιακές της βουτιές στα καταγάλανα νερά…

Μάλιστα σε ανάρτησή της η αγαπημένη ηθοποιός γράφει για το νησί: «Είμαι τόσο χαρούμενη?!!Αρχικά γιατί είδα με άλλο μάτι αυτό το υπέροχο και τρομερά προσεγμένο νησί, τα Κύθηρα, που οφείλω να παραδεχτώ πως το είχα αδικήσει και δεύτερον επειδή YUPIII φτάσαμε το 1.000.000 followers!!Και ναι,STAY TUNED, γιατί έρχονται πολλές πολλές εκπλήξεις!!». 

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είμαι τόσο χαρούμενη?!!Αρχικά γιατί είδα με άλλο μάτι αυτό το υπέροχο και τρομερά προσεγμένο νησί, τα Κυθηρα, που οφείλω να παραδεχτώ πως το είχα αδικήσει και δεύτερον επειδή YUPIII φτάσαμε το 1.000.000 followers!!Και ναι,STAY TUNED, γιατί έρχονται πολλές πολλές εκπλήξεις!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ?? _________________________________________________ #kythira #kaladibeach #amazingdestination #island #greece?? #vacay20 #mytravelgram #AthinaTravelsToKythira

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

Επίσης σε άλλη ανάρτησή της εκθειάζει και πάλι τις ομορφιές του νησιού και γράφει: «Αβλέμονας ή Αυλέμονας ή και Αυλαίμωνας (το έχω δεί με όλους τους τρόπους γραμμένο οπότε περιμένω από τους ντόπιους να με διαφωτίσουν??)
Το λουτρό της Αφροδίτης..το αγαπημένο μου μέρος στα Κύθηρα!
Αααχχχ.. τι βουτιές θυμάμαι έχω ρίξει από αυτά εδώ τα βράχια σε διακοπές με τους γονείς μου σε ηλικία 12-13 ετών ??»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αβλέμονας ή Αυλέμονας ή και Αυλαίμωνας (το έχω δεί με όλους τους τρόπους γραμμένο οπότε περιμένω από τους ντόπιους να με διαφωτίσουν??) Το λουτρό της Αφροδίτης..το αγαπημένο μου μέρος στα Κύθηρα! Αααχχχ.. τι βουτιές θυμάμαι έχω ρίξει από αυτά εδώ τα βράχια σε διακοπές με τους γονείς μου σε ηλικία 12-13 ετών ?? _____________________________________________ #avlemonas #kythira #amazingdestination #vacay #childhoodmemories #beautifulgreece??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις