ΡεπορτάζΑρχείο

Ναύπλιο: Στο Βουλευτικό ντύθηκε γαμπρός ο Παύλος Χρηστίδης

Ο Παύλος Χρηστίδης έκανε το μεγάλο βήμα στη ζωή του, στο πλευρό της Νάντιας Μητσάκου, της εκλεκτής της καρδιάς του. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και στενός συνεργάτης της προέδρου Φώφης Γεννηματά, νυμφεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Βουλευτικό Ναυπλίου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία των συγγενών, φίλων και γνωστών. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό, όπου ο χώρος διαμορφώθηκε ρομαντικά, με στολισμό από λουλούδια σε αποχρώσεις του λευκού, ενώ η νύφη επέλεξε ένα νυφικό με πέτα, δαντέλα και ένα φιόγκο στη μέση, χρωματιστή ανθοδέσμη και λουλούδια στα μαλλιά.

Το γάμο τέλεσε φυσικά ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με την παράταξη του οποίου ο Παύλος Χρηστίδης είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος παλαιότερα. 

Η Νάντια Μητσάκου που δεν εμπλέκεται με την πολιτική, έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και σχολή δημοσιογραφίας και παρότι τη γοητεύει ο χώρος των media, εργάζεται ως οικονομολόγος.

Χρηστίδης γαμος

Την παραπάνω φωτογραφία με το ευτυχισμένο ζευγάρι ανέβασε η Μαρία Ράλλη. πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, στα social media γράφοντας «Σήμερα γάμος γίνεται….?  Τις πιο γλυκιές ευχές στο πιο γλυκό ζευγάρι!»