ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ο Πελοποννήσιος μέλλων γαμπρός του «The Bachelor» που όλες …σφάζονται στα πόδια του! (Videos)

Ένας άντρας, 20 γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν! Μόνον μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Αυτή ήταν η περιγραφή για το νέο ριάλιτι «The Bachelor» δηλαδή «ο Εργένης» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη στον Alpha.

Ο Έλληνας εργένης δεν είναι άλλος από τον 30χρονο Πελοποννήσιο Παναγιώτη Βασιλάκο με καταγωγή από τη Μάνη που γνώρισε τις υποψήφιες για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του, να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία.

Παναγιώτης Βασιλάκος

 

Στο πρώτο επεισόδιο έγινε ένας μικρός χαμός, που μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να επακολουθήσει, που αν είναι αυτό που φανταζόμαστε, θα κάνει το Big Brother να μοιάζει με …παιδική χαρά μπροστά του!

Ήδη είδαμε τις 20 υποψήφιες να σφάζονται στα πόδια του, και ευτυχώς πρόλαβε να διώξει τις δύο, με άλλες 18 …λυσασμένες να απομένουν, έτοιμες να βγάλουν τα μάτια τους για τα μάτια του Παναγιώτη!

Στα επόμενα επεισόδια, μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών οι υποψήφιες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του Παναγιώτη, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, αφού πρώτα εξολοθρεύσουν η μία την άλλη! Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του.

Στην πρώτη του συνέντευξη στην Ηλιάνα Παπαγεωγίου ο Bachelor δήλωσε ευαίσθητος και ρομαντικός!

Ήδη το κοινό φαίνεται ανυπομονεί για το δεύτερο επεισόδιο, καθώς τα σχόλια στο Twitter με το hashtag #TheBachelorGR ξεπέρασαν τις 12.000, κάνοντάς το πρώτο trend.

Ο Μανιάτης μέλλων γαμπρός του «The Bachelor» Παναγιώτης έχει ύψος 1.92 και είναι ζυγός. Φοράει 47 νούμερο παπούτσι, ενώ όταν κοιμάται φοράει μόνο το μποξεράκι του. Το αγαπημένο του φαγητό είναι ο μουσακάς. Πώς δικαιολογεί το ότι παρά την εμφάνισή του δεν έχει κοπέλα; Όπως είπε για εκείνον η εμφάνιση δεν είναι το παν, αφού μετά από λίγο δεν έχει σημασία.

Πρέπει να ταιριάζει στον χαρακτήρα με μια γυναίκα, η χημεία είναι αυτή που κρατάει τη σχέση ζωντανή. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το μαύρο, ενώ προτιμά να κοιμάται από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού. Τέλος, οι ταινίες που προτιμά να βλέπει είναι οι κωμωδίες και οι περιπέτειες… βέβαια δεν έχει ξαναδεί τίποτα σαν τη ρομαντική περιπέτεια που ζει στο «The Bachelor».