ΚοινωνίαΑρχείο

Σοκ με σκυλίτσα στο Νέο Ροεινό Ναυπλίου: Μυρίζει πεθαμένο ενώ κουνιέται!

Μυρίζει πεθαμένο ενώ κουνιέται. Με αυτή τη φράση περιγράφει ο Στέλιος Κυριακού μία σκυλίτσα η οποία βρέθηκε στο Νέο Ροεϊνό Ναυπλίου, σκελετωμένη, ταλαιπωρημένη, σε άθλια κατάσταση.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων ο γνωστός ζωόφιλος: «Άντε τώρα να εξηγήσεις σε αυτό το ζωντανό, ότι οι ζωόφιλοι το χρησιμοποιούν για την δόξα και κανά ευρουλάκι, οι δήμοι το χρησιμοποιούν για να βγάλουν τα σπασμένα των εκλογών, οι κτηνίατροι το χρησιμοποιούν για να τα τσεπώσουν και εγώ ο γραφικός, φτωχός και μόνος, ενώ με κυνηγάνε όλοι οι παραπάνω, προσπαθώ να του βρω μια γωνίτσα για να αισθανθεί ασφάλεια και ζεστασιά…»

Και συνεχίζει: «Την βρήκε ο Νικολας Λυκος στο Νέο Ροεϊνό Ναυπλίου. Μυρίζει πεθαμένο ενώ κουνιέται, μου είπε ο Νικόλας. Μόλις την είδα έχασα τα λόγια μου. Τι να πω;»

«Απόψε στο αυτοκίνητο και από αύριο κτηνίατρο και μετά το χάος… Πώς θα πληρώσω δεν ξέρω ούτε και που θα την βάλω μετά δεν ξέρω αλλά μπορείτε να μου πείτε αν βρισκόταν στο δρόμο σας τι θα κάνατε; Άσε, μη μου πείτε καλύτερα γιατί είμαι σίγουρος ότι ο Νικόλας δεν είναι ο πρώτος που την είδε…», καταλήγει ο Στέλιος Κυριακού.

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

 

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

 

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

 

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

 

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου