ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Σκουπίδια στο Ναύπλιο: Διάλειμμα σε διθέσιο καναπέ ή σε πολυθρόνα μπαμπού;

Έναν διθέσιο καναπέ ή μια πολυθρόνα μπαμπού προτιμάτε για την ξεκούρασή σας μετά τον περίπατο ή τα ψώνια στο Ναύπλιο;
Ό,τι κι αν προτιμάτε είναι στη διάθεσή σας και τα δύο.

Ο διθέσιος καναπές είναι τοποθετημένος φαρδιά – πλατιά απέναντι στα φανάρια της Ασκληπιού, στη διασταύρωση με την Χαριλάου Τρικούπη. Σε ακάλυπτο χώρο, δίπλα στο πεζοδρόμιο σας περιμένει χωρίς να χρειαστεί να λοξοδρομήσετε, για να απλώσετε την αρίδα σας αν είστε κουρασμένοι από το shopping therapy ή τον περίπατο σε αυτή την περιοχή του Ναυπλίου.

 

 

Όμως κάποιοι έχουν φροντίσει και για την ξεκούρασή σας από την βόλτα στην παραλία. Αν κουραστήκατε από τα πάνω κάτω στην πασαρέλα, δεν έχετε παρά να κάνετε μια στάση κάτω από την πρώην πισίνα του Αμφιτρύωνα. Μπάνιο στην διαλυμένη πισίνα δεν μπορείτε να κάνετε, αλλά μαζί με το ταίρι σας μπορείτε να ξαποστάσετε στις δύο πολυθρόνες μπαμπού που σας περιμένουν.

 

Πέραν από την αστεία οπτική όμως υπάρχει και η σοβαρή, αφού τέτοιες εικόνες ντροπιάζουν την πόλη. Οι εικόνες με σκουπίδια έξω από τους ξεχειλισμένους κάδους σε άλλες γειτονιές του Ναυπλίου, ωχριούν δυστυχώς στις εικόνες παρατημένων παλιών αντικειμένων σε κεντρικά σημαία, στην πλέον τουριστική πόλη της Ελλάδας.